mandag 1. november 2010

Helg i FagottvegenFredag
Jeg lærte på "God morgen Norge" at 1 gang i uken skal man titte inn i kjøleskapet og lage middag av det man finner der, dette for å bruke opp maten, ikke kaste den. Så lenge maten ikke lukter vondt er den brukelig, selv om dato har gått ut. Og slappe grønnsaker kan legges i kaldt vann, da får de væske og blir som ny:-).
Så fredag tittet jeg og Ola i kjøleskapet. Mens jeg tittet og tenkte tok Ola ut det meste i kjøleskapet han fikk tak i:-). Vi endte med en omelett og jeg fikk god hjelp til å lage den.
Her piskes eggene godt sammen.

Åsså må vi ha oppi litt ost.

BRAVO:-)


Lørdag
På lørdag hadde vi leid bassenget på betania. Ola har ikke vært i basseng siden babysvømming, noe vi har hatt veldig dårlig samvittighet. For Herman var det første gang. Jeg glemte selvfølgelig kamera, men fikk tatt bilder med mobil. Herman ble ikke med på noen bilder, men han koste seg masse, var helt avslappet og bare smilte:-).
Arnstein, Randi, Ragnhild og Sigrid var med i bassenget.
Pappa vil jeg skal hoppe...

det er nok tryggest å sitte ennå:-)


Ragnhild og Arnstein

Se på tøffe Ragnhild:-)

Dette er toppen:-)

På lørdag ettermiddag kom Jens, Merete og Bertine for å spsie grøt.  Ola og Bertine kjenner hverandre godt fra barnehagen.
Sorry jens, du blunker , men tok bare ett bilde:-)

Bertine skremmer Ola:-)
"Lille Petter Edderkopp"
 Søndag
Søndag dro vi avgårde til stråsjøen. Det var overskyet og 6 grader da vi kom til vekta. Det var første turen til Herman og Virri. Virri var så flink, på vei inn til hytten måtte hun ha litt hjelp over bekkene, men tilbake gikk hun over selv med litt lokking:-). Hun sprang rundt å snuste, men passet på at hun ikke kom for langt bort fra oss. Vi regnet med at hun ville være utslått på kvelden, men sannelig var hun ikke oppe å lekte med Tinni. Dama har masse energi:-).

Klar til tur:-)

Ola digger bæremeisen

Virri får bærehjelp

Stråsjøen

Søtnosen:-)

Lunsj på kjøkkenet

Virri hviler ut:-)

2 kjekke gutter:-)

Tinni og Virri

Er det noe spennede her....

Deilig å komme i bilen.

Søndag ettermiddag var vi invitert på sodd til Trine, Norgils og Ellen. Har ikke sett Ellen på lenge, hun har blitt en stor pie:-)
Kosestund med mamma:-)
Søta:-)
Ola og Ellen

3 kommentarer:

  1. Hei. For noen flotte bilder og for noen fine jenter Ola omgir seg med:-)

    Hilsen mormor

    SvarSlett
  2. Artig at du lager blogg! Jeg har ikke album engang... Trine

    SvarSlett