søndag 19. juni 2011

Prøver igjen

Nå er det vel på tide å få til et nytt innlegg på bloggen. Må innrømme at dagen med 2 små gutter og 2 hunder går unna, når kvelden kommer er sofaen deilig å finne.

Mye har jo skjedd siden sokkene ble strikket. Guttene har blitt så store. Vi har nettopp feiret Ola sin 2 årsdag, Herman sin 1 årsdag blir neste. Jeg har begynt å arbeide igjen, etter 2 år hjemme. For tiden er Magne hjemme og koser seg med det.

I helgen var vi på helgetur til stråsjøen, første overnattingstur til Herman. Vi dro inn fredag med en helt utrolig mye utstyr. Jeg barOlai bæremeis og 2 poser med sengetøy til guttene. Magne hadde Herman på magen,bar en fjellsekk som jeg ikke fikk til å løfte, 1reiseseng og stol til Herman. I tillegg hadde vi hundene i bånd. Men vi kom oss innover.

Magne tar en liten pause.


På lørdag dro vi på tur til borsethknippen:Ola i bæremeis og Herman på magen, men der trivdes han ikke så altfor godt. Dermed fikk han bæremeisen og Ola måtte gå litt og ble bært litt. Motivasjonen for å gå var han han fikk leie hundene.

På tur med hundene til borsethknipen

Borsethknipen
Oppå toppen blåste det bra, så det ble med noen sjokoladebiter så dro vi ned igjen.På kvelden dro vi på fisketur, og det ble fangst, den største Magne har fått på stråsjøen, veldig fornøyd med det. Det ble en deilig frokost.
Mamma med goguttene sinepå fisketur.

Ola måtte vasse litt.

Frokosten

Veldig fornøyd

Virri og Tinni foran stråsjøen

Tv tid

Koser seg i storebror sin bæremeis

På tur hjem, sliten etteren flott helg.

Vi hadde en super helg på stråsjøen igjen. Lenge siden sist. Hundene blir nok litt frustrert av å gå i bånd, masse fugleliv der ute. Sliten nå, så på tide å finne sengen, i morgen er det jobbe dag igjen.
God natt!!

2 kommentarer: